„Compania” DXN!

DXN a fost fondat în 1993 de Dato dr. Lim Siow. Interesul pasional pentru efectul benefic a ciupercii asupra sănătatea omului a condus-o în lumea magică a ciupercii ganoderma. Rezultatele cercetărilor au pornit pe drumul să pune calităţile de vindecare a ciupercii ganoderma, considerat regina plantelor medicinale – cunoscut şi sub numele de Lingzhi –  în serviciul întreţinerii a sănătăţii.

DXN Marketing este prima companie MLM, care a pornit concepţia ” O Lume – O Piaţă”, care permite oricărui distribuitor provenit din oricare ţară, să sponzorizeze noi distrubuitori pe plan local sau pe plan internaţional. DXN este exportatorul MLM, care conduce piaţa din Malaezia.

Misiunea DXN este cercetarea şi dezvoltarea, ca să asigure producţia produselor de înaltă calitate. Acest efort depus  în dezvoltare a condus la faptul că produsele companiei corespund celor mai înalte standarde internaţionale şi sunt naturale. Dezvoltarea cercetării  subliniează de asemenea obiectivele pe termen lung a DXN-ului, în toate fazele producţiei prioritatea este                                            sănătatea umană şi protecţia mediului.

Plantaţia  Ganoderma DXN se întinde pe o suprafaţă de 70 de hectare. Este cea mai mare plantaţie din Malaysia şi prima, care a primit certificatul MS ISO 14001:2004 de la renumita firmă de Certificare a Calităţii  Lloyd’s, în iulie 2000. Acest certificat dovedeşte că tot procesul de producţie a ganodermei corespunde standardelor MS ISO 14001:2004 şi îndeplineşte toate cerinţele impuse de Ministerul Mediului. În noiembrie 2007 Ministerul Agriculturii a acreditat plantaţia DXN Lingzhi în cadrul Proiectul Bio din Malaysia, ceea ce înseamnă că corespunde standardelor MS 1529:2001 şi cerinţelor Atestatului Plantaţiilor Bio.

În cele două fabrici DXN de prelucrare a cafelei,  cu o suprafaţă totală construită de 42.000 m2 , producţia alimentelor şi a băuturilor se realizează cu cele mai performante echipamente.

 
Fabrica farmaceutică DXN se extinde pe o suprafaţă de 34.000 m2 şi este dotată cu echipamente de clasă mondială. Aceasta este prima fabrică prelucrătoare de ganoderma din Malaysia care a primit diploma TGA (Înregistrarea Produselor Terapeutice) de la Ministerul Sănătăţii a Australiei şi de la Lloyd’s a primit diploma MS ISO 9001: 2000 începând cu septembrie 1999. A fost printre primele companii, care au primit diploma GMP (Good Manufacturing Product) de la Oficiul Farmaceutic Naţional a Ministerului Sănătăţii din Malaysia.

Cea mai nouă fabrică a DXN-ului se compune dintr-o secţie de cosmetică, precum şi dintr-o secţie producătoare de enzime şi sucuri de fructe. Producţia produselor cosmetice a primit diploma  GMP de la Oficiul Farmaceutic Naţional a Ministerului Sănătăţii Malaeziene în august 2007. Această fabrică se extinde pe o suprafaţă de aproximativ 70.000 m2.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük